ALFACARE

Alfacare

Prva kompletna hrvatska linija za negu i održavanje vozilaU vlastitom proizvodnom pogonu na preko 1500 m2 , vlastitim znanjem, iskustvom i sa strašću Alfacare proizvodi  proizvode za negu i održavanje vozila, koja zadovoljavaju svim najstrožim kriterijumima zaštite okoline, sigurnosno-tehničkim, kvalittetnim i ostalim uslovima. Vođeni izazovima najvišeg kvaliteta, visokim učinkom, modernim dizajnom, zadovoljstvom potrošača.( hobisti i profesionalci)  u toj bransi usmeravanjem profesionalaca ka brzom, jednostavnom, povoljnom  pranju, preduzimaju sve korake kako bi  proizvodi bili u samom vrhu tržišne ponude i ravnopravno konkurisali sa svetskim proizvođačima iz car care sektora.

Sajt proizvodjaca : http://alfacare.hr/hr/


 

 

AREXONS

arexons_kozmetika_01[1]

Arexons je nаstаo u Milаnu, 1925, nа početku razvoja          itаlijаnske аutomobilske industrije. Prvi Arexons proizvodi za  negu i održаvаnje, postigli su trenutni uspeh i ubrzo je kao  firma postаo bitаn na tržištu predstavljajući se kroz skup  proizvoda za održаvаnjа vozilа, zа mehаniku i vozаče.

Pedesetih godina Arexons je postao vodeca marka u polju auto kozmetike i zaštite, favorit medu mnogim profesionalcima. Dаnаs je Arexons svetski poznata kompanija koja distribuirа preko 1500 proizvodа i tržišni je lider u Itаliji, sа prodаjom procenjenom nа oko 45 miliona evrа godišnje i rаst u proseku 8%. Njeni proizvodi se prodаju širom sveta.

Sajt proizvodjaca : http://arexons.it/


 

 

K2

k2_autokozmetika[1]

Brand K2 je veoma dobro poznat brend u Evropi. U svom prodajnom programu su proizvodi najvišeg kvaliteta za čišćenje i održavanje vašeg automobila, pogodan za profesionalce i kućnju upotrebu. K2 ima širok spektar proizvoda i visokog kvaliteta.

Sajt proizvodjaca : http://www.k2car.com/en/


 

LAMPA

slika_decembar[1]

Italijanska kompanija LAMPA predstavlja jedan od glavnih distributera auto opreme na domaćem i međunarodnom tržištu. Na početku novog milenijum LAMPA je izgradila nova proizvodna postrojenja na površini od oko 25.000 kvadratnih metara, sa namerom da se značajno poboljša skladištenje robe i upravljanje distribucijom proizvoda, po celom svetu, sofisticiranim kompjuterizovanim sistemima upravljanja. LAMPA obezbedjuje samo najbolje proizvode, koji su laki za prodaju, zahvaljujući svom kvalitetu i konkurentnim cenama.

https://www.youtube.com/watch?v=Kupuanqy8cA

Web sajt : www.lampa.it


 

 

MOTIP

Motip je kompanija koja se bavi proizvodnjom :autokozmetike,autolakova, kitova, auto tehnickim sprejevima i sprejevim siroke namene.Poseduje veliku paletu proizvoda.

https://www.youtube.com/watch?v=0FB8Du0Y0es

Sajt proizvodjaca  : www.motip.com


 

SULBUS

 

Sulbus ratkapne

Sülbüs Auto Mould Plastic Industry Trade Limited Company,je osnovana 1986 godine .Danas sulbus ima proizvode u nekoliko grupa.Plasticne izlivke koriscenjem moderne tehnologije (CNC) i razni dodaci za kola  (navlake volana ,drzaca za mobilne telefone ,nosaci tablica itd.).Proizvode prave sa naglaskom na visoki kvalitet i vrse isporuku kako u Turskoj tako i ostalim zemljama .

 

Sajt proizvodjaca : http://www.sulbusoto.com/en/Default.aspx